Ens agradaria que entre tots poguéssim fer créixer aquesta AMPA i crear aquest vincle escola – família tan important per als infants. Som una AMPA oberta, dinàmica, participativa, plural i integradora, amb bona comunicació i informació, amb recursos per gestionar conflictes.

L’AMPA de Serra Sanferm organitza un taller que es portarà a terme els dies 22 i 29 de maig (a les 20 hores). Anirà a càrrec d’Anna Sibel i Judith Gimeno, d’Amb2, i el títol és Eines creatives per compartir amb els/les nostres fills/es.

Aquesta és la informació que n’han publicat:

  • Reflexionarem i compartirem sobre quines habilitats i eines tenim i podem desenvolupar, tant les famílies com els/les educadors/es per potenciar les aptituds cognitives, emocionals i socials dels nostres infants.
  • Tractarem la importància del joc, com reforçar i utilitzar determinats materials per estimular les intel.ligències múltiples, així com la plasticitat cerebral i el desenvolupament psicoevolutiu de l’infant i sobretot, que des del joc i del vincle es promogui un desenvolupament integral sa.

Deixa un comentari