Ens agradaria que entre tots poguéssim fer créixer aquesta AMPA i crear aquest vincle escola – família tan important per als infants. Som una AMPA oberta, dinàmica, participativa, plural i integradora, amb bona comunicació i informació, amb recursos per gestionar conflictes.

El dia 4 de juny al Centre Cívic de Can Pau Raba de Vic, vam poder gaudir de la xerrada-taller de la Sonia Kliass. La Sonia Kliass és psicóloga i actualment es dedica a fer formació i assessorament a famílies i professionals de l’educació infantil sobre diferents aspectes del desenvolupament.

Posar límits és un dels aspectes difícils que ens trobem en educar els infants. Perquè és difícil? Quins límits necessiten a cada etapa? Com podem trobar un equilibri entre la rigidesa i la permissivitat? Són incompatibles la llibertat i els límits? Són necessaris els càstigs? Què passa quan els infants no responen a l’expectativa de l’adult? Com podem posar els límits dins d’un marc de respecte? Aprofundirem en conceptes com «autoritat», «obediència», i d’altres.

IMG_5657Una xerrada-taller molt profitosa. Moltes gràcies Sonia!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: