Ens agradaria que entre tots poguéssim fer créixer aquesta AMPA i crear aquest vincle escola – família tan important per als infants. Som una AMPA oberta, dinàmica, participativa, plural i integradora, amb bona comunicació i informació, amb recursos per gestionar conflictes.

Encenent la imaginació

El blog Encenent la imaginació recull l’experiència d’una mare, que a més a més és educadora infantil i ha recollit experiències de materials, propostes… que ella ha viscut i experimentat amb els seus fills. Cada proposta de joc l’ha posada dins d’uns temes (joc i llum, joc sensorial, experimentar, crear…).

Realment és molt interessant la mirada que té sobre l’infant, amb paraules seves: “La meva manera d’entendre l’educació parteix d’un infant capaç i competent. Amb un bagatge personal que l’acompanya fins i tot en el moment d’arribar a les nostres vides. Amb un equipatge que els primers anys de vida es composa de vivències. L’infant creix i es mou en un paisatge d’olors, sabors, tactes, temperatura, formes i colors, però també de sensacions. Una vegada vaig llegir que tothom somia, fins i tot els infants més petits: ells somien sensacions, com ara estar tip, sentir-se net, o el confort de l’escalfor i el contacte d’un ésser estimat”.

Esperem que el pogueu gaudir molt!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: