Ens agradaria que entre tots poguéssim fer créixer aquesta AMPA i crear aquest vincle escola – família tan important per als infants. Som una AMPA oberta, dinàmica, participativa, plural i integradora, amb bona comunicació i informació, amb recursos per gestionar conflictes.

Les educadores ens han fet arribar informació en relació a la vaga general d’educació que està convocada pel dia 24 d’octubre de 2013 i ens demanen que la publiquem per tal que els pares n’estiguin assabentats. Ho fem a continuació:

Des de l’escola us volem fer arribar un parell de vídeos que ajuden a entendre el per què de la Vaga general d’educació convocada per dijous dia 24 d’Octubre. Per una banda hi ha la llei d’educació LOMCE, i la llei d’administració local LRSAL que també ens efecta i molt. Creiem que és interessant que almenys estiguem informats.

Aquí trobareu un video d’una entrevista al prestigiós pedagog Francesco Tonucci. El tema tractat en l’entrevista és la LOMCE. S’hi troben força elements interessants per la reflexió.

Què significa la reforma de la llei d’administració local (LRSAL)? El video de l’enllaç anterior és un reportatge que es va emetre el diumenge 13 d’octubre pel Canal33.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: