Ens agradaria que entre tots poguéssim fer créixer aquesta AMPA i crear aquest vincle escola – família tan important per als infants. Som una AMPA oberta, dinàmica, participativa, plural i integradora, amb bona comunicació i informació, amb recursos per gestionar conflictes.

Us informem que L’Atlàntida, Centre d’Arts Escèniques d’Osona ens ha proporcionat uns tiquets descompte per assistir als espectacles familiars programats. Cada tiquet és vàlid per a un màxim de 4 persones. Per a famílies de més de 4 membres podran optar a 2 tiquets. El descompte s’aplica tant per adults com per a nens.  Podeu consultar a la programació quins espectacles tenen aquest descompte (només per als espectacles familiars).

Amb la intenció de facilitar l’accés als descomptes, només s’aplicarà un 50% de descompte en les entrades adquirides per Internet. La compra a taquilles, tindrà un descompte del 25% en cada entrada. Serà necessari presentar el tiquet descompte per bescanviar les entrades.

Durant el procés de compra per internet, trobareu un espai indicat on s’haurà d’introduir els números i les lletres del codi alfanumèric que porten els tiquets descomptes.

Per poder accedir a aquest descompte heu de demanar un tiquet a l’AMPA de l’escola. Caldrà que ho feu escrivint un correu electrònic a ampacaputxins@gmail.com especificant el nom del vostre fill o filla i el grup de l’escola on pertany. Nosaltres us el farem arribar a través de les educadores.

Captura de pantalla 2013-10-07 a las 23.22.45

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: