Ens agradaria que entre tots poguéssim fer créixer aquesta AMPA i crear aquest vincle escola – família tan important per als infants. Som una AMPA oberta, dinàmica, participativa, plural i integradora, amb bona comunicació i informació, amb recursos per gestionar conflictes.

La bugaderia Splash de Barcelona ha tingut una iniciativa; per celebrar el seu primer aniversari ha posat a la venda una bossa anomenada Splash a un preu de 6€. L’import de la bossa es donarà integrament per col·laborar en la construcció de les noves instal·lacions del CDIAP Tris Tras  a Vic de l’Associació Sant Tomàs.

Si vols una d’aquestes bosses les trobaràs al mateix CDIAP Tris Tras (carrer de la Riera), o enivant un correu a customer@splashlaundry.es i te l’enviaran a casa (més informació a: httpp://www.splashlaundry.es/blog/  )

El Centre de Desenvolupament i Atenció Precoç Tris Tras és un centre especialitzat en desenvolupament infantil que realitza un conjunt d’actuacions assistencials i preventives adreçades als infants de 0 a 6 anys que presenten algun trastorn del desenvolupament o es troben en una situació de risc social, psicològic i/o biològic. Intervé en les dificultats de criança que puguin alterar el procés de creixement, presta també suport a l’escolarització en escoles bressol i parvularis i promou la prevenció i la formació de les famílies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: