Ens agradaria que entre tots poguéssim fer créixer aquesta AMPA i crear aquest vincle escola – família tan important per als infants. Som una AMPA oberta, dinàmica, participativa, plural i integradora, amb bona comunicació i informació, amb recursos per gestionar conflictes.

Enguany un grup de cuiners i pastissers de la comarca d’Osona (Manel Molera i Nandu Juvany entre d’altres) veient la situació econòmica actual del nostre país i de la nostra comarca en concret, han cregut oportú organitzar un sopar solidari per tal de donar suport a entitats i organitzacions comarcals que ajuden sense ànim de lucre i des de diferents àmbits a persones de la nostra comarca.
Aquest vol ser l’objectiu principal d’aquest grup de cuiners i pastissers osonencs, ajudar a aquells que ho necessiten i que tenim al costat de casa.
Amb aquest primer sopar es pretén donar suport econòmic al “Tris Tras” de l’Associació Sant Tomàs. Aquesta associació és un centre d’estimulació precoç que atén infants amb algun tipus de discapacitat, actualment el Tris Tras necessita ajuda per construir un edifici nou on poder atendre en millors condicions els seus alumnes.
El sopar consistirà en 18 tapes salades i 3 tapes dolces que els diferents restaurants participants elaboraran de manera gratuïta i ajudats per les diferents cases comercials que es sumin a la iniciativa. Aquest sopar està pensat perquè en puguin gaudir unes 300 persones, que a la vegada col·laboraran amb la seva aportació.
Per venir al sopar de la vetllada de cuina solidària que es farà a Tona el dia 30 de maig a 2/4 de 9 del vespre, a l’escola d’hosteleria d’Osona. Cal fer el pagament prèviament al número de compte següent de Caixa Penedès: 0487-1591-17-2000023294.

El preu per persona és de 20 €. Cal que en el resguard que us donin del banc hi consti el vostre nom ja que aquest resguard us servirà d’entrada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: