Ens agradaria que entre tots poguéssim fer créixer aquesta AMPA i crear aquest vincle escola – família tan important per als infants. Som una AMPA oberta, dinàmica, participativa, plural i integradora, amb bona comunicació i informació, amb recursos per gestionar conflictes.

Els alumnes de batxillerat dels 4 centres educatius de la ciutat organitzen una Cursa Popular. Els diners recaptats per la venda dels dorsals es destinaran a finançar el viatge de final de curs

Els alumnes de batxillerat dels 4 centres educatius de la ciutat organitzen una Cursa Popular

Diumenge, dia 28 d’abril al matí, tindrà lloc a Vic una nova activitat: la Cursa Popular de Sant Jordi 2013. Es tracta d’una iniciativa dels alumnes de batxillerat de 4 centres d’ensenyament de la ciutat (Institut Jaume Callís, Institut de Vic, Escorial i Sant Miquel) i els diners recaptats per la venda dels dorsals es destinaran a finançar el viatge de final de curs.

La cursa és popular en el sentit més ampli de la paraula: apta per a totes les edats i condicions físiques, amb un recorregut d’uns 7 km pel centre històric, carrers, camins i parcs de la ciutat i un itinerari pel Puig dels Jueus. És una distància que, a banda de les persones que corren habitualment, també és apropiada per qualsevol altra que, simplement, vulgui fer una mica d’exercici i col•laborar en l’activitat. El preu de la inscripció anticipada és de 7 euros i inclou dorsal, xapa de Sant Jordi, esmorzar i assegurança. Els menors de 12 anys no pagaran. Entre altres llocs (botigues i clubs esportius), es pot fer la inscripció al Vicjove i a l’Oficina de Turisme. També es podran fer inscripcions d’última hora, just abans de la sortida, al preu de 10 €.

La sortida es farà a les 10.30 h , des de la Rambla del Passeig.

Per a més informació: Vicjove / P: Morgades, 15 (recinte de la Farinera). 08500. Vic. / T: 93 889 17 67 W: http://www.vicjove.cat / A: vicjove@vic.cat http://vicjove.blogspot.com.es/2013/04/cursa-popular-de-sant-jordi.html

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: