Ens agradaria que entre tots poguéssim fer créixer aquesta AMPA i crear aquest vincle escola – família tan important per als infants. Som una AMPA oberta, dinàmica, participativa, plural i integradora, amb bona comunicació i informació, amb recursos per gestionar conflictes.

El concert de Pep Sala va omplir pràcticament L’Atlàntida de Vic en un concert benèfic. En total, es van recaptar 7.960 € que es destinaran a beques per a les escoles bressol municipals de Vic i l’Escola de Música de Vic.

L’Obra Social Caixa Penedès i el Club Rotary també van col•laborar econòmicament en aquest projecte. El músic osonenc va tancar, amb aquest concert, la gira del 25è aniversari de Sau.Cada semestre, L’Atlàntida programa un espectacle destinat a una causa benèfica.

En aquest segon semestre, el Mag Lari oferirà un espectacle promogut per la Fundació Niemann Pick, una malaltia del sistema nerviós. Amb els beneficis de l’acte, es contribuirà a la investigació científica d’aquesta patologia a través de l’Institut de Bioquímica Clínica de Barcelona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: