Ens agradaria que entre tots poguéssim fer créixer aquesta AMPA i crear aquest vincle escola – família tan important per als infants. Som una AMPA oberta, dinàmica, participativa, plural i integradora, amb bona comunicació i informació, amb recursos per gestionar conflictes.

CONCERT DE PEP SALA

Concert destinat a beques per a l’emvic i PER a les Escoles Bressol

L’ATLÀNTIDA ha organitzat pel proper diumenge, 23 de desembre, un concert de PEP SALA i destinarà tot l’ingrés del taquillatge a la creació d’un fons per a beques  de l’Escola de Música i de les Llars d’Infants de Vic. Com ja sabeu, en els darrers dos cursos s’ha reduït dràsticament l’aportació que el Departament d’Ensenyament feia als ajuntaments per al manteniment d’aquests dos serveis municipals. Això ha obligat tant a apujar les quotes  com a incrementar l’aportació del propi ajuntament. Amb aquest gest, l’ATLÀNTIDA pretén contribuir a que cap família deixi d’utilitzar aquest serveis educatius per raons econòmiques i tingui la possibilitat de rebre una ajuda per compensar l’increment dels darrers dos anys. Les beques es convocaran en els propers dies i estaran gestionades per l’AMPA i la FUNDACIÓ L’ATLÀNTIDA.  Des d’aquí us animem a gaudir dels 25 ANYS DE SAU amb en PEP SALA i col·laborar, al mateix temps, de manera solidària amb aquesta bona iniciativa.

https://i0.wp.com/blocs.xtec.cat/emvic/files/2012/11/pepsala.jpg

Si no hi podeu assisstir, també podeu fer la vostra aportació.

Per a les persones que vulgueu col·laborar-hi i no vulgueu o no pugueu assistir al concert, s’ha creat una opció de FILA ZERO, en la qual les aportacions poden ser des d’1 EURO fins a … el que vulgueu!  Qualsevol gest de solidaritat, per petit que sigui, serà benvingut.

Per col·laborar-hi només cal que entreu a la web de L’Atlàntida http://www.latlantidavic.cat/programacio/ i escolliu la FILA 0 per fer-hi les vostres aportacions.

Us animem a col·laborar en aquesta bona iniciativa!

Comments on: "CONCERT DE PEP SALA" (3)

  1. On s’ha d’anar a cobrar els nº de Nadal? LLOc ? Horari?.
    Moltes gràcies.
    Pilar Vilamala

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: