Ens agradaria que entre tots poguéssim fer créixer aquesta AMPA i crear aquest vincle escola – família tan important per als infants. Som una AMPA oberta, dinàmica, participativa, plural i integradora, amb bona comunicació i informació, amb recursos per gestionar conflictes.

QUOTA DE L’AMPA

Ja hem actualitzat les dades de les famílies sòcies de l’AMPA. Volem agrair la col·laboració de totes les famílies que s’han associat i també volem posar de manifest que ens falta la resposta d’algunes famílies de les quals no sabem si volen ser sòcies o no. Per això, hem deixat uns fulls d’inscripció a l’AMPA a l’entrada de l’escola (penjats al mural de l’AMPA) de manera que ens pugueu fer arribar les vostres dades si és que voleu fer-vos socis i encara no ens ho heu dit.

Recordem que l’AMPA treballa pels nostres fills/es, organitza festes conjuntament amb les educadores, gestiona els descomptes de l’Atlàntida, organitza el casalet i la festa fi de curs, vetlla pel bon ús de l’entorn de l’escola, promociona l’educació global dels nens/es mitjançant la subvenció de professionals externs que treballen directament amb ells, dota l’escola de nou material de treball i de joc, té relació amb les altres EBMV i amb les altres AMPA de Vic, i una llarg etcètera.

Aquest any les famílies sòcies de l’AMPA tindrem els avantatges següents: un preu especial en les activitats de pagament, tenir dret als àlbums de fotos de les activitats o als descomptes de l’Atlàntida, entre d’altres.

La quota anual per ser soci de l’AMPA és de 30€ per família. L’AMPA us passarà el rebut el dia 15 de novembre de 2012. Si teniu la voluntat de ser socis de l’AMPA i no us hem passat el rebut, poseu-vos en contacte amb nosaltres per mirar de resoldre l’error a ampacaputxins@gmail.com.

Moltes gràcies a tots,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: